Alfa eCare Daisy

varhaiskasvatuksen DIGITAALISET PROSESSIT

Alfa eCare Daisy

Alfa eCare Daisy on Toiminnanohjausjärjestelmä, joka tukee ja yhdistää varhaiskasvatuksen eri osa alueita. Kunta käyttää järjestelmää ja käsittelevät hakemukset, laskutukset, raportoinnin sekä tilastoinnin.

Varhaiskasvatuksen henkilöstö käyttää järjestelmää päivittäisen työn laadun varmistamiseen ja arjen sujumiseen. Jokaisen lapsen päivää suunnitellaan ja seurataan heidän yksilöllisten tarpeidensa ja perheiden toiveiden mukaan. Perheille voidaan lähettää viestejä ja valokuvia varhaiskasvatuksen arjesta.

Huoltajat Ilmoittavat lapsensa hoitoaikavaraukset ja erityistarpeet, allergiat ja paljon muuta. Daisyssä he voivat seurata lapsen päivää, täyttää varhaiskasvatussuunnitelmat ja perheet näkevät lapsen hoitoaikakertymän.

Alfa eCare Daisy - Happy kids playing

Työskentele digitaalisesti

Kuinka se toimii?

Alfa eCare Daisy on digitaalinen järjestelmä varhaiskasvatukseen kaikille osa-alueille: päiväkotiin, perhepäivähoitoon, esiopetukseen ja myös koululaisten aamupäivä- ja iltapäivähoitoon.

Käyttäjärooli määrittelee pääsyn järjestelmän eri osiin. Syötetyt tiedot säilytetään keskitetysti ja ne ovat saatavilla käyttäjäroolien mukaan.

Järjestelmään kirjautuminen tapahtuu turvallisella tavalla ja järjestelmä on rakennettu integroitavaksi kuntien ja yksityisten toimijoiden muihin järjestelmiin ja prosesseihin.

Classroom of kindergarten interior design

“Daisyn avulla henkilökunnalla on mahdollisuus keskittyä varhaiskasvatukseen ilman aikaa vievää hallinnollista työtä”

PEKKA NIVALA – Tuotepäällikkö Alfa eCare Daisy

Helppo ja varma valinta

Kenelle?

Alfa eCare Daisyä käytetään tänä päivänä yli 90 :ssä kunnassa ja yksityisessä varhaiskasvatuksessa suomessa.

Järjestelmä koostuu eri osista, joilla on erilaiset toiminnot ja jotka on mukautettu siihen, kuka sitä käyttää, hallinto,  henkilökunta tai huoltajat.

 Daisy sisältää digitaalisen asiointikanavan, eDaisy, jonka avulla huoltajat voivat täyttää hakemuksen ja vastaanottaa päätöksiä.

 Alfa eCare Daisyn kaikki osat auttavat yhdessä tekemään varhaiskasvatuksen arjesta helppoa ja sujuvaa sekä huoltajille että ammattilaisille.

boy playing at a children's playground

RÄÄTÄLÖIDYT KOULUTUKSET

Koulutuksemme

Tarjoamme erilaisia koulutuksia, jotka on suunnattu ensisijaisesti varhaiskasvatus alalla työskenteleville. Peruspaketeissa tarjoamme kolmea koulutusluokkaa:

  1. Koulutus siitä, miten Alfa eCare Daisya käytetään ja miten se toimii eri rooleissa.
  2. Yhdistelmäkoulutus, jossa Alfa eCare Daisyn koulutukseen yhdistetään pedagogiikkaa ja työmenetelmiä.
  3. Koulutukset, jotka keskittyvät yksinomaan pedagogiikkaan ja työmenetelmiin varhaiskasvatuksen eri tehtävissä.  Koulutuksissa huomioidaan asiakkaan toiveet ja tarpeet ja ne voidaan järjestää joko paikan päällä tai etänä.
Alfa eCare Clinicbuddy computer

TÄÄLLÄ SINUA VARTEN

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää Alfaecare palveluista tai tuotteista ja haluat ottaa yhteyttä meihin. Yhteystiedot- kohdasta löydät oikean henkilön.