Lisätietoa meistä

toteutamme taitoa

IT´s for you

Alfa eCaren historia alkoi yli 20 vuotta sitten ja yritykseemme kuuluu nykyään useita hyvinvointialan teknologiaa tarjoavia yrityksiä, jotka toimivat yhdessä samassa organisaatiossa pystyäkseen toimittamaan kokonaisratkaisuja yrityksemme asiakkaille.​

Kaikille alkuperäisille yrityksille yhteistä on ollut teknologian ja digitalisaation mahdollisuuksien tutkiminen hyvinvointialan yritysten auttamiseksi. Tarjoamme älykkäitä ratkaisuja ongelmiin yksinkertaisesti.​

Yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä noin 100 henkilöä digitaalisen järjestelmän myynnin, kehittämisen ja hallinnan parissa pohjoismaisille markkinoille. Asiakkaidemme joukossa on noin 150 kuntaa ja monia yksityisiä yrityksiä eri toimialoilla kuten vanhustenhoito, varhaiskasvatus, yksilö- ja perhehoito, lastensuojelu, hammashuolto, hammastekniikka, kuntoutus ja esteettinen kirurgia.

Johanna Rehula

Olemme innolla turvallisten ja käyttäjäystävällisten ratkaisujen luomiseen ja modernin teknologian eturintamassa. Asetamme itsellemme korkeat vaatimukset, ja se näkyy tuotteissamme.

JOHANNA rEHULA, Järjestelmäasiantuntija

Hihat käärittynä​

Toimitamme digitaalisia järjestelmiä alueille, kunnille ja yksityisille palveluntarjoajille useilla eri toimialoilla, Ruotsissa ja Pohjoismaissa.

Kuuntelemme asiakkaitamme ja heidän arkipäiväänsä ja todellisuuttaan. Ymmärrämme, että asiakkaamme haluavat keskittyä hoivan tarjoamiseen eivätkä halua huolehtia teknologiasta. Tässä kohtaa me astumme kuvaan.

Panostamme paljon digitaaliseen kehitykseen voidaksemme muuttaa tekniset edistysaskeleet käyttäjäystävällisiksi toiminnoiksi. Olipa kyse monimutkaisista teknisistä vaatimuksista tarjouskilpailua varten, olemassa olevien liiketoimintajärjestelmien integroinnin varmistamisesta tai räätälöityjen sovellusten luomisesta, meillä on tarvittava kokemus ja osaaminen. Työskentelemme tiiviisti asiakkaidemme kanssa, jotta oikein tekeminen olisi helppoa.

Albert Winter, Alfa eCare toimitusjohtaja

Albert Winter VD Alfa eCare