Nyt esittelemme Alfa eCare Welfare ja Alfa eCare Clinics – hyviä uutisia sosiaali – ja terveydenhuollolle sekä varhaiskasvatukselle

Nyt esittelemme Alfa eCare Welfare ja Alfa eCare Clinics - hyviä uutisia sosiaali - ja terveydenhuollolle sekä varhaiskasvatukselle

Alfa eCare etenee kohti kokonaisvaltaisten digitaalisten järjestelmien tarjoajana sosiaali- ja terveydenhuollon sekä varhaiskasvatuksen aloilla. Tarjontamme koostuu nykyään kahdesta tuotteesta: Alfa eCare Welfare ja Alfa eCare Clinics.

Logo_Alfa_eCare_Clinics_medium_size

Alfa eCare on kokenut merkittävää kasvua viime vuosina ja meillä on nyt todella laaja ja laadukas tuotevalikoima. Jotta voisimme paremmin lisätä markkinoiden ja asiakkaidemme tietoisuutta laajasta palveluvalikoimastamme, olemme nyt selkeyttäneet tarjontaamme ja paketoineet sen kahteen uuteen tuotteeseen: Alfa eCare Welfare ja Alfa eCare Clinics

Vastaavasti aiemmat tuotenimemme poistuvat käytöstä ja sulautuvat sen sijaan Alfa eCare Welfareen ja/tai Alfa eCare Clinicsiin. Jos olet jo Alfa eCare:n asiakkas, on tärkeää tietää, että tämä muutos ei vaikuta käytössä oleviin moduuleihin tai asennuksiin. Sen sijaan teidän on helpompi ottaa uusia ominaisuuksia ja moduuleja käyttöön.

Toivotamme sinut tervetulleeksi alfaecare.fi kotisivuille. Sieltä saat enemmän tietoa tuotteistamme juuri sinun toimialallesi.

Nyt tarjoamme myös IT-järjestelmiä automaatioon ja prosessialustoihin. Näitä ratkaisuja käytetään tällä hetkellä toiminnan ohjaukseen ja prosessien tehostamiseksi.

Ota yhteyttä meihin, kerromme mielellämme lisää.

Alfa eCare Welfare

Alfa eCare Welfare on tuotteemme julkisille ja yksityisille toimijoille. Se on tietojärjestelmä, joka kattaa laajasti kaikki toiminnot varhaiskasvatuksesta vanhustenhoitoon. Tarjoamme älykkäitä ja innovatiivisia ratkaisuja tehostamaan prosesseja ja helpottamaan työtä sekä parantamaan asiakaskokemusta.

Alfa eCare Clinics

Alfa eCare Clinics on tuotteemme terveydenhuollon ja kuntoutuksen tarpeisiin, sekä julkisille että yksityisille toimijoille. Järjestelmä on suunniteltu mahdollistamaan laadukkaan hoidon tehokkaasti ja turvallisesti.

Olethan yhteydessä, jos olet kiinnostunut kuulemaan mitä mahdollisuuksia uusi tuotevalikoimamme voi tarjota toiminnallesi, tai jos sinulla on muita kysymyksiä tai pohdittavaa.

OPI UUTTA

Uutta

Käy katsomassa 'Uutta'-sivulle, johon olemme koonneet artikkeleita ja materiaalia, jotka uskomme olevan arvokkaita ja kiinnostavia sinulle.

TÄÄLLÄ SINUA VARTEN

Yhteys

Jos sinulla on kysymyksiä palveluistamme ja tuotteistamme, tavoitat meidät 'Ota yhteyttä' -sivulta.

Comments are closed.